Expo

Sitter på en expo föreläsning hade ingen aning om vad det handlade om förens nu för lärarna visste inte vad dom anmält oss till. Bra gjort där tummen upp!
Nu när man sitter här handlar det om
Nazism och invandring.
Nu pratar han om att ungefär 12000 flyktingar får stanna i Sverige.


Nyttig, eller?

Jag har tönkt att vara nyttig och börja träna så var på gym och sån medelgympa, och gud vad jag har träningsvärk idag sen har jag alltid yoga på tisdagar haha, det gjorde ont till en början men sen när man sträckt alla muskler i hela kroppen var det ganska skönt. :)
Imon tar jag en vilo dag tror jag förutom idrotten i skolan då.
Torsdag där emot då kör vi! Ha dock inte bestämt vad jag ska göra. Ska gå med min kusin, så vi få väl ta vad vi känner för. :)
Gammal bild på mig och min kusin:
Liseberg för typ hundra år sen, har inga nya bilder på min skoldator. :)

the doctors finally figured out what was wrong with boys brains... on the left side there is nothing right, and on the right side there is nothing left


Tänkte vara nyttig

Men så blev det inte, det blev massa sylt och socker till istället för en avokado som jag tänkte från början :)


Vienna

You got your passion you got your pride
But don't you know that only fools are satisfied?
Dream on but don't imagine they'll all come true

Words don't come easy.

Haft matteprov nu precis och hade värsta hjärnsläppet.. Asso allvarligt, helt cp still i huvudet.. Satt där som ett fån och fattade ungefär lika mycket som någon som går i 6 års...
Idag ska jag på yoga också, och fortsätta plugga. Roligt liv jag har va? Plugga äta sova. ungefär som en bebis bara det att dom skriker istället för att plugga, fundera på om man ska göra samma sak? Låter lättare..

Halv åtta hos mig.

Sitter och kolla på halv åtta hos mig. Och lägger märket till att jag är VÄLDIGT kräsen. Jag gillar t.ex. inte tomatbitar i mat, gilla inte smaken a varm tomat och inte heller soltorkade tomater, sedan gillar jag inte lökbitar i maten. Pasta tycker jag smakar tråkigt och är väldigt tråkigt att äta. Fiska äter jag bara vissa grejer, men fisksoppa och vanlig soppa är ett stort NEJ. Tycker att soppa är för gamla utan tänder. Det va vad jag tycker i det stora hela. Ni förstår att det är svårt att laga mat och göra mig nöjd va? ;)
Kan ge ett exempel. Va på dop och det var lax och någon fisk som liknar torsk, och hummersås/buljong, eller jag vet inte ni få se på bilden, det ser super gott ut, men jag verkligen tvingade ner det!
just det det va musslor och räkor också..
.
Så här fin var serveringe iaf:
Höstigt och fint.

söndag kväll

Idag har jag suttit och pluggat nästan hela dagen fattar inte hur jag ska hinna, men så blir det när man skjutter upp allting hela tiden, har ett arbete som ligger efter mig också så ska vara inne på tisdag! Samma dag som jag har ett matteprov som jag inte förstår någonting av. FUCK! och sedan på fredag ska ett litet projekt arbete vara inne. alltså helvete, jag orka inte mer haha såm ycket, och det har precis vatt lov? Haha..
Men när jag blev trött på att plugga körde mamma och jag iväg och övningskörde lite, det gick super bra, det var länge sen nu! Måste blir bättring på det.
Ikväll ska jag titta på nya beck och mysa med min familj.
Ha en super kväll!

15 års kalas

"Lillebror" fyller 15 år så sitter nu på kalas och är jättetrött, bara längtar efter sängen haha
Och älskar dessa öronhängerna, så höstliga och fina!
Nä nu ska jag va lite barnvakt åt min "kusin" :D


Tävling på facebook med PhoneArt!

Vinn en iphone!
Vinnaren av denna tävling får en fullständigt maxad iPhone 4 enligt bilden nedan! 

I det ena utförandet ser ni en guldram med eller utan strass. Guldig framsida och baksida och givetvis en fantastisk telefon!
Den som har en blogg och delar detta på kan även vinna en iPad 2!

Ikea och köttbullar!

Nu sitter ajg i skolan, och skriver om politik, men om bara några timmar är jag påväg mot ikea! För att handla onödiga saker.. och ? ja just det äta massor med köttbullar!
Jag ska nog inte har något roligt men min lillebror ska få en ny säng, och allt jag vill ha finns inte inne, illa.. Jaja, man hittar alltid något annat. Typ ljus?

det här med att blogga..

Jag tycker det är jätte kul och blogga och tänker hela tiden åh detta måste med på bloggen! Om inget annat för att jag ska minnas allt sen som jag gjort. Men när jag väl sätter mig vid datorn för insperation bara dör allt! ;åste bli bättre på att uppdatera när jag kommer på något!

RSS 2.0