Fredags mys

Sitter och har myst ner mig i soffan med te och min älskade filt och kollar på X-factor.
Laddar upp inför Högskoleprovet imorgon..


Bellas place

Har varit på Bellas place och ätit, var så hungrig att jag inte fotade maten eller efterrätten. Maten var helt sjukt god, kunde knappt gå efter. Ska dit igen på tisdag! Haha..
Första bilden är på restaurangen helt sjukt häftig! Borde finnas fler sådana ställen här.. Och de andra två är menyerna som om det va en LP-skiva!


GG

Sitter och kollar på Gossip Girl en grå dag som denna och fundera på om det finns något mer man kan göra...
 

smyckesskrin

Jag är sämst på att blogga men det vet ni redan. Men just nu har jag inget och säga, ingenting är bra och inget blir som man hade tänkt...
Jag har något roligt att berätta iaf och det är att jag köpt ett nytt smyckesskrin! Hade tänkt visa en bild på de, är helt kär. Sen tänkte jag ladda upp en bild på min Ipad för den har ni ju inte heller sett!
kääär... och mina nya skor.. ska bara lära mig gå i dem ;)
min vita fina ipad! baksidan blev suddig men orkade inte bry mig...

Höst

Det är verkligen höst nu, det har regnat hela helgen och är ruggigt och otäckt. Jag älskar hösten när man kan ligga inne tända ljus kolla på en bra film och kunna kura ner sig. Men nu när jag har praktik och börja kvart i sju på morgonen är hösten inte lika mysig. det är mörkt när man vaknar och kallt vilket inte gör att man vill stiga upp när klockan ringer och så ligger man där under täcket kolla en sista gång på klockan ich inser och jag inte slänger på mig kläder nu och springer iväg kommer jag aldrig att komma i tid....
Det här vädret är helt okej! men bilden är tagen 8 på morgonen och gissa om det började regna efter det?
och fick ta denna bild så tidigt på min lediga dag för att jag skulle till tandläkaren :( 
 

Praktik!

Har ju praktik nu på sjukhuset! Sitter och fika just nu, lite frukost.


Dagens mat.

I brist på annat att skriva kan jag skriva vad jag åt idag. Det blev någon kyckling gryta med ris! Förresten så är jag sjukt nöjd med mig själv som lyckades perfekt med riset!


Utbildning!

Är påväg mot en utbildning nu i bräknehoby! Jag håller på att bli gympa ledare och då va man tvungen att göra den utbildning på två helger och idag skulle vi leka en massor!


Förändring

Hat varit hos frissan idag och fixat en ny frisyr och lite ny färg! eller ja, det blev blont igen bara lite ljusare och ingen utväxt!                                                                                                                                                  Massor av färg i håret,         
 
Min nuvarande frisyr:
 
Jaag är själv väldigt nöjd! och lite nytt utseende till hösten så känner man sig lite fräschare!
 

RSS 2.0