when nothing goes right .... go left

Nu har min älskling åkt till Skottland han sitter på planet nu. Så nu få jag vara helt lonely.
Och kanske därför jag inte bloggat för jag ha ägnat all min tid med honom? Men nu är han ju iväg 10 dagar så då kommer jag ha jättetråkigt om jag inte kommer på något och göra!
Amerikansk glass! Det va nog det godaste jag någonsin ätit! MUMS! Syndd att det va en festival vagn och att dom inte stannade här bara :(
vi va på liseberg med i spegelhuset och det va inte det lättaste att ta bra bilder i dom konstiga speglarna eftersom det va knökat...
kolla vilken söt choklad. liksom F<3R
Fredrik <3 Rebecka. haha
Hittade den i en seven- eleven butik påväg hem från göteborg.
vi planterade också om mina kaktusar från Gran Canaria :)
vi körde runt i havet med en flotte också som några kompisar ha byggt. Riktigt roligt! haha
Ja det är väl vad jag ungefär har gjort denna veckan och myst massa med älsklingen längtar tills han kommer hem! Redan?
Men tycker också det är skönt och slippa honom! vi ha ju träffats varje dag hela sommaren? Inte alls van vid det! Men mysigt ha det vatt. Och när han kommer hem kanske vi ska tälta? :) ja vi få se hur det blir!

regn + vit tröja?

Igår var jag hemma hela dagen förutom att jag och Fredrik valde att gå ut en runda halv 11?
Ja vi gick lite sagta ner mot karusellerna som ligger längst nere i hamnen och när vi kom ner där började det ös regna verkligen forsa ner vatten! så vi sprang under ett tak o kom på att här kan vi ju inte stå hela kvällen/natten?
så vi gick ut i regnet, och inte förens alla lite smått fulla killar börja skrika woohooo!! och busvisla kom jag på att mitt linne va vitt.. Great?
men aja väl hemma va vi dy blöta plus att vi hade hoppat i massa vattenpölar för att vi redan va dygnsura så vi tänkte varför inte göra det, lite roligt med?
HAHA
Ikväll ser det ut att bli fint så då ska vi ut med lite kompisar,
mycket mer festival pepp nu(Y)

kommer du någonstans när du ljuger?


Östersjö?

Okej nu är det ju östersjöfestivalen här i karlshamn och det är liksom ända gången på hela året  det händer något här i Karlshamn, (fattar ni då hur dött det är)?
Och nu är det så att det ska regna hela festival helgen! Hur pepp är man då på att delta? Nä inte så speciellt men man får väl dra sig ut i statsvimlet iaf.

Harry Potter

Igår var Jag, Älskling, Lillebror, Max o Ian och såg harry Potter & dödsrelikerna del2. Den va riktigt bra faktiskt. Vi såg den i Karlskrona, så det blev en liten tåg resa! Och måste bara berätta en rolig sak!
När vi gick på tåget och satte oss och så, så va AC sönder så vi tänkte inte mer på det. Sen kom han biljett nissen och sa att där vi satt va det ända stället i hela tåget där det var varmt, och alla andra plater var svalare, och då satt vi där och svettades i onödan? SUCK! HAHA kul..

bilderna från teatern

THE END
Den va jättebra den får 4 av 5 toast. haha...
Förresten missade vi ju båten ut till kastellet. (Kastellet är en ö) så dom fick köra med en liten fiskebåt och hämta oss som desutom läkte in vatten. GREAT!
Men vi missade bara början av föreställningen.
Efter det gick vi till Hotellet och tog något att dricka bara för att våra kompisar jobbar där nu under sommaren.
Gissa om jag var trött sen på fredagen?
Somnade typ halv 1. Snark?

Godmorgon!

GodmorgonGodmorgon!
Nu drar jag till jobbet och slutar vid halv fyra och då ska jag hem och fixa lite saker och äta. Sen ska jag på de tré muskutörerna(?) En teater som går ute på kastellet, (en ö lite utanför karlshamn) som teatersmedjan håller i. Alltså teatergruppen här i Karlshamn. Jag ska dit med min pojkvän och hans familj, en familj från asarum. Sen en familj som ute i Väbynäs på sommaren också.
Hihi. Ska bli roligt sen tror jag att vi skulle äta på First Hotell.
Sen sover älskling här!
Bilder från teatern kommer att komma upp!
Vet dock inte om jag orka lägga upp dom imon, men annars kommer dom upp på Fredag.
På fredag är föresten min sista arbetsdag! SKÖNT! Är så sjukt trött nu, helt utmattad. haha

Baka Baka Liten Kaka!

Nu ska jag baka rulltårta!
en med Chockladfyllning och en med hallonfyllning.
Bilder kommer när jag är klar.
Önska mig lycka till ;)

vattenskidor?

Dålig uppdatering pågrund av jobb och för att det första jag gör när jag kommer hem på eftermiddagen är att sova!
Men i helgen så vart jag med min älskling!
Han kom till mig på Lördagen och då packade vi ihop en picknick korg och´cyklade till Längasjön. Det äär för långt! haha. På kvällen hade vi tänkt att vi skulle dra till Ronneby Tosiabonnar-dan. Men det blev för sent så det blev en hemma kväll istället.
Söndagen däremot skulle han tävla på morgonen först, fattade inte hur det gick för honom men han var inte nöjd i allafall. Efter det drog vi till glassbåten. Smarrigt.
När klockan var halv 4 tänkte vi ta tåget till Ronneby för att gå på marknaden. Men det hade blekingetrafiken inte tänkt att vi skulle för när vi kom ner till tågstationen hade dom ställt in det tåget och nästa gick om en timme. Så vi satte oss i skuggan för att det va så otroligt varmt! och väntade på att nästa tåg skulle komma. Väl i Ronneby så gick vi runt lite fans ju inget o kolla på ? Så vi köpte oss en varsin Munk och gick och satte oss. Sen gick vi runt en stund till och stannade sen för att äta Langos. va sjukt gott men så mättande? Proppmätta gick vi och la oss i gräset och väntade på att åka hem!
Nu är vi då hemma hos honom och ska äta mat. Hans mamma har gjort flädderblommssaft och hällt upp i 3 glas. Ett till mig, ett till fredrik och ett till hans lillebror. Eftersom Fredrik är en aning klumpig fick jag två av glasen i mitt knä. Suck.. Hämden är ljuv?
Efter denna insident gick vi ner till båten för att åka vattenskidor! Älskling är jätteduktig! Och jag kommer knappt upp!
Men lite resultat gav det, träningsvärk i ben och armar. Hehe.
På vattenskidorna kom jag bara upp sen ramlade jag, men bättre än förra sommaren då jag inte kom upp alls, jag hade Te- Party med fiskarna förstår ni, MYCKET trevligt! :)
webcam bild på mig just nu.

Fredagsmys!

Nu; Fredagsmys med chips o dip och film tillsammans med mamma! :)
Sen sova som en stock.
Imon kommer älskling så få se vad han och jag hittar på då :D
bjuder på den tjockisbilden :D
Hoppas ni har en bra fredag!

när det inte blev som det skulle

Har jobbat hela veckan därför dålig uppdatering o patienter som avlidit o så med, har varit lite jobbigt men life goes on!
Igår var älskling hos mig och vi lagade kalops och bakade kladdkaka till efterrätt ocg massa frukt till kladdkakan. Så himla gott, glömde dock fota:( FÖRLÅT!
Men det vart jättemysigt, och jag älskar verkligen min pojk!
Idag jobbade jag igen sen slutade vid fyra och sen smsade min fd. bästa vän om vi skulle ses o gå en runda, jättekul o träffa henne igen! Var ett år sen senast typ? Tycker det är synd att vi tapppade kontakten men iaf roligt o ses igen!
Gammalbild på henne o mig:
Hanna till vänster o jag till Höger

Ullared

Kom hem från ullared igår med ju!
Köpte sjukt mycket grejer orka inte fota allt men köpte en ny MP3 en sån liten som en ipod shuffle ungefär :) Sen smink och lite kläderm det blev mycket pengar i kassan sen, förstår inte det?
TIPS. åk inte till ullared med lite pengar tro mig du kommer att handla för MINST 1000kr utan att du tänker på det :o
Vi åkte upp på onsdagen efter jag jobbat. Vi va framme vid halv 8 på kvällen ungefär.
och så skulle vi bo med mammas bästa kompis o min barndomsvän ida och hennes små syskon. Så det blev mycket lek. Somnade som en stock sen!
Sen åkte vi hem 5 på eftermiddagen ungefär o idag har jag jobbat. Händelserik dag på jobbet kan jag säga!
Imon blir det jobb med sen Ledig söndag! :D

midsommar

Min midsommar måste jag ju berätta om!
Den firades i väbynäs med älskling och alla sjukt många andra!
Jag hade först ont i magen på morgonen men det gick över, fy va glad jag blev då. Trodde först jag skulle få ligga hemma igen!
Sen vid 12 ungefär skulle vi bort till Nellie o hennes familj, för att äta lunch så satt vi o åt till typ 3?:o
Sen skulle vi ner till stranden och dansa runt midsommarstången och lekar lekar, sjukt roligt iaf!
JUST DET! måste berätta om gräddbulle katapulten! den funkar så att man har en grädd bulle på en sida sen kastar man en boll på en lucka träffa man luckan åker den ner och katapullten skjuter iväg en gräddbulle, haha sååå rolig!
har tyvär ingen bild på det, fy på mig!
efter firandet på stranden gick vi hem till Nellie igen och åt tårta. Men inte jag eftersom det va jordgubbar på så jag vet inte om jag vågar det..
Sen va det iaf lite paus så jag och älsklingen gick hem och dog på soffan men efter en 45 minuter kanske skulle vi iväg igen och äta middag nu är klockan kanske 7?
Det blev grillspett med potatis sallad, mycket smarrigt. Efter maten skulle vi spela något liknande av 'så ska det låta' mitt lag kom två av tre lag. Inte sist iaf och det va min förtjänst att vi vann för det stod mellan oss o dom som kom sist!
Lunchen
'
Lekarna
fin utsikt från deras hus, mhhh havet (L)
deras fina uteplats med, eller ja.. LITE av den :)
Hoppas er Midsommar va lika bra som min! ♥

förlåt!


har vatt så sjukt mycket!
jag va sjuk så va på akuten förra veckan och försökte krya på mig så orkade inte riktigt blogga. Men läkaren kunde inte säga vad det va förutom att jag hade förhöjda världen i bukspottskötlen, och sen att jag kanske hade magkatarr (dessa två saker hör inte ihop med symtom bilden) så hon viste inte sen gissar jag att jag är allergisk mot jordgubbar. FAN med! :(
Sen har jag jobbat en vecka med och det har gått jättebra, det finns ju inte alla man gillar fast så kommer det ju alltid att vara så det är bara och bita ihop lee och skrika när man kommer hem!

RSS 2.0